Vanaf nu te luisteren: de Bloesem Vintage summer playlist

Naast mijn liefde voor vintage kleding, heb ik ook een grote passie voor muziek. Mijn vader verzamelt al heel wat jaren vinyl. Mijn broertje en ik moesten vroeger altijd mee naar rommelmarkten zodat hij daar naar nieuwe platen kon speuren. Eenmaal thuis bouwen hij dan zijn DJ tafels op in de woonkamer. Hij draaide dan hele middagen muziek uit de jaren 70, 80 en 90 voor ons. Vind je het gek dat ik nu zo'n muziek én vintage lover ben? 

Ik kan me uren vermaken met het samenstellen van playlists, rondom een genre of een bepaalde mood. Ik heb daarom besloten een Bloesem Vintage summer playlist samen te stellen. Hope you like it!

Hier is ie dan: de officiële Bloesem Vintage Summer Playlist:

Heb je de spring playlist gemist? Geen zorgen? Die vind je hier: 

Terug naar blog