Verzending & Retour

Verzending
Voor de verzending van pakketten maakt Bloesem Vintage gebruik van de diensten van PostNL. De verzendkosten binnen Nederland zijn €5,95. De verzendkosten naar België zijn €9,00. Bloesem Vintage verzendt bestellingen van boven de €125,- gratis binnen Nederland.

We streven ernaar je bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden en deze wordt dan in de regel de volgende werkdag door PostNL aangeboden bij het bezorgadres. We doen ons best om je bestelling zo spoedig mogelijk te leveren maar hebben helaas geen controle over de gestelde leveringstermijn van PostNL.

Nadat wij je bestelling hebben verzonden ontvang je binnen 24 uur een e-mail met daarin het track & trace nummer van PostNL. Daarmee kun je je bestelling volgen

Ophalen
Het is ook mogelijk om je pakketje af te halen bij onze winkel in Breda op woensdagen, donderdagen, vrijdagen of zaterdagen tussen 10:00 en 18:00u. Je kunt deze optie selecteren in het check-out proces. De adres van de winkel is Willemstraat 21, 4811AJ Breda. Als je het Breda centraal station uit loopt richting het Valkenbergpark, bevindt de winkel zich op de brede promenade aan de rechterkant, naast de Coffeelab. 

Retour
Ben je toch niet tevreden over je aankoop? En voldoet je retour aan de retourvoorwaarden? Dan storten wij de orderwaarde zo snel mogelijk terug op je rekening. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Dit zijn de voorwaarden:

  1. De retour wordt binnen de wettelijke 14 dagen bedenktijd aangevraagd per e-mail en teruggestuurd naar Bloesem Vintage. 
  2. Het product is in originele staat geretourneerd. Wanneer het product gedragen, beschadigd of vies is, wordt het retourbedrag niet teruggestort.
  3. Zorg ervoor dat het product goed verpakt is voor de terugzending, het liefst in de originele verzendverpakking. Dit om beschadigingen onderweg te voorkomen. 
  4. Het pakket dient te worden teruggestuurd met PostNL, in het bijzijn van een track & trace code.

Zo kun je je bestelling retourneren:

  1. Stuur een e-mail naar info@bloesemvintage.nl met daarin je ordernummer, het product dat je wilt retourneren en de reden van je retour.
  2. Je ontvangt van ons een e-mail met het retouradres.
  3. Je verpakt de producten die je wilt retourneren. Dit kan in de originele verzendverpakking of een andere geschikte verzenddoos. Zorg ervoor dat dit netjes gebeurd zodat de producten geen schade op kunnen lopen.
  4. Je verstuurt het retourpakket met PostNL naar het adres dat je van ons per e-mail hebt ontvangen. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.
  5. Zodra wij je retourzending in ontvangst hebben genomen controleren we of deze voldoet aan de eerder genoemde voorwaarden.
  6. We maken het verschuldigde bedrag minus de verzendkosten binnen 7 werkdagen naar je terug over.