Over Ons


Bloesem Vintage is opgericht door Kay Verhagen. Met Bloesem Vintage hoopt ze de wereld een stukje duurzamer te maken door het leuk en gemakkelijk te maken om online moderne vintage kleding te shoppen.
Het idee voor Bloesem Vintage kwam tot stand in de lente van 2020, op een mooie zonnige dag. Onder een bloesem boom die vol in bloei stond zette Kay de basis voor deze shop op papier. Bloesem Vintage kwam tot bloei en heeft als doel jou ook tot bloei te laten komen door je te verrassen en verblijden met bijzondere vintage kleding.
De collectie van Bloesem Vintage bestaat uit unieke designs gemaakt van de mooiste stoffen, waar je voor lange tijd plezier van hebt. We selecteren de items die je hier shopt met de hand en restaureren ze waar nodig. Ook worden de kledingstukken professioneel gestoomd, zodat je ervan verzekerd bent dat ze helemaal fris zijn wanneer jij ze in ontvangst neemt.
Heb je vragen of ben je op zoek naar een specifiek item? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier of stuur ons een mailtje via info@bloesemvintage.nl